pixx forgot her name...again

By: forgotten pixx

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 19-Jan-2009 12:21 Email | Share | | Bookmark
kuala terengganu di hari ke 2

 

bot nelayan yg berlabuh di kawasan "marina bay"




senibina di kawasan "china town"



sebuah kapcai..thn lepas...aku gi tganu..ia juga berada disini..dan skarang..masih disini



minum kopi di "madam bee" kopitiam..di kawasan bandar cina




seorang lelaki cina sedang menyalakan api rokok beliau...ehehe



sebijik lagi kapcai yang telah di "reseved" kan parkir nye...betul ke "parkir"?




rakan foto saye dgn nikon d70 di lengkapi 28mm..




seorang kanak2 berbangsa china..beliau merupakan salah seorang ahli pancaragam yg di pakse oleh saye utk membuat "pose" aneh...




singa dan badut tidak patut semesra ini...kanak2 cina yang bermain tarian singa




jari-jari yang membentuk melodi...




saya lah si bontot singa...ahahaha




saya gelabah...ehehe


p/s: kumpulan pancaragam dan tarian singa di atas menunggu ketibaan y.a.b dato' najib...
















Monday, 19-Jan-2009 12:18 Email | Share | | Bookmark
Expo di pantai Batu Burok

 
malam 1st tu ...xtau nk wat pape...lepas mkn/minum..gi la jalan2 kt pantai batu burok...ade ekspo di sane...


~keychain maker wit his own fan..


Monday, 19-Jan-2009 12:10 Email | Share | | Bookmark
terengganu photo trip...hari pertama

 

tunggu sunrise di balok...tp..pg tu hujan..matahari x kuar...gagal..




matahri mengintai jap je di celah2 awan mendung...



perjalanan ke dungun..jalan agak sesak...maklum la..pilihanraya..




bergambar ala2 band indie...ahaha..di depan uitm dungun



seorang pokcik di kopitiam dungun..





Thursday, 1-Jan-2009 18:47 Email | Share | | Bookmark
2009...aku semakin tua...

 
2008 dah setel...tp mcm2 lagi impian aku belum setel.....byk sgt...x kire dr ape aspek skalipun...gagal sgt rasenye...
2009...sambutan tahun baru semalam agak sial...dan sebab itulah aku malas nk celebrate benda2 yg camni..buang mase....penat je...tp..walo papepun..itu satu pengalaman...
permulaan tahun baru aku agak malap tahun ni...harap2 ia x trus malap hingga ke akhir 2009...tahun ni xnak azam mcm2 lg dah...cuma satu yg aku nak..aku nk tahun ni semua org hepi dgn aku...ape yg aku buat..ape yg akan aku katekan...buat diorg semua hepi...dan golongan target aku ialah family aku....xmau gaduh2 dgn kawan2..masam2 muke..Insyallah....
2008 tahun yg aku amat hepi dgn kawan2....sgt2 hepi..smpai kadang2 aku lupe misi aku...2008 gak 1st time aku gaduh dgn kawan baik aku kerna pompuan..mcm bodo...
mmm...setiap kali mula tahun baru...aku akan bertambah tua..kerana hari lahir aku di awal tahun(2jan)....dan thn ini...hanya beberapa kerat rakan2 je yg wish....xde hal la tu...ia cuma satu tarikh yg mengukur kedewasaan aku(ayat nk sedapkan ati sndiri)...
ape2 pun...aku terima kasih banyak2 kpd kawan2 aku yg membuat 2008 aku agak hepi...thanx alot...moga 2009 kite masih lg hepi dan trus capai ape yg kita nak...goodluck to all...


~sekadar gambar hiasan...aksi seorang tua di sekitar konsert steven and coconut trez tempoh hari...





~gambar hiasan...seorang pakcik di stesen bas temerloh pahang..

p/s: smua gambar di atas ditipu dgn helah photoshop bg mengaburi kelemahan aku dlm dunia photo yg berkasta ini...



Wednesday, 24-Dec-2008 16:16 Email | Share | | Bookmark
my backyard photoshoot...

 

~kinda small flower from my backyard


~the choosen one











[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net