pixx forgot her name...again

By: forgotten pixx

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  [30]  >  >>]    [Archive]
Friday, 31-Mar-2006 14:21 Email | Share | | Bookmark
~hiway fun o' feewit

kul 7.45 pg..LPT
7.50am...lpt gak
6.14 pm..next day..
nih pic aku snap kt hiway pantai timur.....pic geng2 scoot yg 1st tu mase aku on d way gi kuantan..diorg konvoi...2nd pic tu saje je suke tgk kabus kt pokok2 tu...3rd pic mase aku gerak balik dr ktan...jumpe plak lg satu group scoot..ehehehek..sangap ar nk konvoi mcm diorg...xpe2..aku byk kije..geng2 aku pun layan kpale ngek ngok je...


Thursday, 30-Mar-2006 15:57 Email | Share | | Bookmark
mr x d unknown...

atas batu..
atas kayu..texture kayu ni pun cun kan??
 
View all 4 photos...
insect ni aku jumpe mase aku tracking sorang2 kt air terjun Chamang,Jerantut...xtau ape name dia..so aku call dia mr x..byk sgt geng2 mr x ni..main kt atas batu...batang2 kayu mati kt jeram....jom layan..


Thursday, 30-Mar-2006 14:55 Email | Share | | Bookmark
beat down....

 
 
 
View all 4 photos...
Beat Down~ aku suke pic nih...xtau nape..maybe nampak ciri2 kegagahan..keberanian,victorious....pic ni aku snap gune panasonic lumix digital aku...location???mm..kt kabinet dapur aku..mase aku nk amik coke dlm freez...nampak la plak adegan nih..trus lari kt bilik...amik camera n then snap laaa....



[<<  <  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  [30]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net