pixx forgot her name...again

By: forgotten pixx

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 28-Oct-2008 11:26 Email | Share | | Bookmark
zerg jiwakacao ..."suicide series"

















Wednesday, 22-Oct-2008 11:31 Email | Share | | Bookmark
jelajah nikon d80

aku beli d80...da dkt 2 bln da...aku xde mase sgt nk explore kmera aku nih...ini adalah hasil tembakan awal aku


~zoom burst


~ the barber


~rumah 1 juta


~bdk kelantan


~the kudin "melon"



Sunday, 3-Aug-2008 09:55 Email | Share | | Bookmark
koi yg koi rindui....

bile koi tgk smule pic2 lame koi...rindu btl pd kehidupan koi mase tu...cukup hepi..everything cool...mmm...byk sgt hal2 lain yg koi rindu...tp x payoh citer la yak...gambor2 nih ande yg di shoot gune henset,kemere muroh ande...hak mehe pun ande...bebagey gaye la...koi tau ramey yg mandang x elok kt koi waktu nih...ngate koi mcm2..lantok aok la..bgkn sedak pun...ande yg ckp koi x mandi...jubow wokme...walopun koi kusut ya amat gayenye...tp koi bkn kutu lepak yah..koi bekerjaya...ber shampu tetiap hari weh..ahaha...ikut aok la...ok..smua gambo ni koi grab dr mai spes koi













Saturday, 2-Aug-2008 12:04 Email | Share | | Bookmark
rugby in...rough in...fear out

 
minggu lepas...aku bwk anak2 murid aku ke kejohanan ragbi antara sekolah2 teknik pahang...anak2 murid aku nih baru je sebulan mengenali sukan ragbi...they start from zero...dan aku percaya dgn disiplin ragbi diorang nih...satu hari nanti pasti akan hero....walopun masih baru dlm dunia ragbi...team skolah aku nih mempamerkan permainan yg amat membanggakan aku selaku jurulatih mereka...walaupun terkeluar pd peringkat kumpulan(akibat politik sukan yg wujud sejak zaman aku skolah dulu lg),mereka telah memenuhi kehendak aku dalam setiap "game" yg diorang main...Insyallah pd awal thn depan mereka akan menggegarkan dunia ragbi skolah2 teknik phg...walaupun x sehebat team skolah aku dulu(semsas)....tp mesti gempak punye...tahniah!!!

p/s:semua pic nih luhur dr d70s aku tanpa sebrg ps editing...dan..kt sini la byk kelemahan yg aku pamerkan kpd otai2 photo dan tuhan2 grafik...adios
















Friday, 25-Jul-2008 12:06 Email | Share | | Bookmark
parti sosial di tepi pantai...sungguh sial...

 
ape dah jadi???ape nak jadi???sedak la aok...sedak la koi....bontot sana sini...mentat ngat weihh!!!....kpd sesiape yg ter"kapca" oleh 70-300mm aku...aku mtk ampun...sekadar mencoba kemampuan encik telerudin yg baru aku beli tempoh hari...


~bammpaoow!!!

























[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net